Over ons

HelpGratis.nl is een website die zich onafhankelijk en vrijwillig inzet voor goede doelen. De website wil mensen en dieren in nood helpen door mensen te wijzen op het nut daarvan en door iedereen de mogelijkheden te laten zien om mensen en dieren in nood te helpen.

De website biedt een overzicht van websites waar men gratis kan doneren aan een goed doel. Tevens biedt het informatie aan over hoe gratis doneren werkt.

Doelstelling

Doelstelling van deze website is om zoveel mogelijk mensen te wijzen op de mogelijkheid om gratis te doneren. Gekoppeld hieraan is de doelstelling om zoveel mogelijk bezoekers door te sturen naar de websites waar men gratis kan doneren.

Gratis doneren

HelpGratis.nl verwijst door naar websites waar men gratis kan doneren. Op deze websites hoeft men enkel op een button te klikken, waardoor men op de sponsorpagina komt. Door het bekijken van advertenties op deze pagina, maakt een sponsor geld over aan een goed doel.

> Uitleg over gratis doneren

Disclaimer

HelpGratis.nl doet zijn uiterste best om goede en actuele informatie aan te bieden. Informatie kan echter veranderen en daardoor is het soms mogelijk dat informatie niet meer klopt. Meer hierover en informatie over onze aansprakelijkheid en over hoe wij met uw privacy omgaan leest u in de disclaimer.

> Disclaimer

Contact

Als u om wat voor reden dan ook contact met ons op wil nemen dan kan dat via de volgende pagina:

> Contact